Indien deze mail niet goed leesbaar is, klik hier
Voorwoord
Woningborg blijft voortdurend in beweging. Zo hebben wij onlangs onze waarborgregeling voor zakelijke opdrachtgevers verder verbeterd.
Lees meer
Meer kredietruimte, meer liquiditeit, meer zekerheid
Woningborg heeft de waarborgregeling voor zakelijke opdrachtgevers aangepast, zodat deze regeling nog beter aansluit op de voorwaarden die uw opdrachtgever aan zekerheden stelt.
Lees meer
Invoering nieuwe Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw
Per 1 januari 2016 zal de huidige Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2010 worden vervangen door de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2016. Vergelijkbaar met onze Transformatieregeling zal ook de nieuwbouwregeling nu voorzien zijn van een losse Bijlage A (versie 01-01-2016).
Lees meer
Het Woningborg-certificaat voor verbouwingen
Sinds 1 september jl. biedt Woningborg de mogelijkheid om tegen geringe kosten waarborgcertificaten af te laten geven voor verbouwingen.
Lees meer
 
Geen kosten bij intrekken plan
Woningborg rekent geen kosten meer als een project geen doorgang vindt en u helaas het plan bij Woningborg moet afmelden.
Lees meer
Meerwerk en Woningborg-garantie
Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of het met kopers overeengekomen meerwerk nu wel of niet onder de Woningborg-garantie valt en of het meerwerk bij Woningborg gemeld dient te worden in verband met de verschuldigde certificaatpremie.
lees meer
 
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) neemt sterk toe. Er kan een juridisch probleem ontstaan doordat de overeenkomst met de CPO-vereniging inhoudelijk afwijkt van de aannemingsovereenkomsten die u sluit met de individuele leden van de CPO. Woningborg heeft voor dit probleem een oplossing gevonden.
lees meer
 
ABC's 2015 in boekvorm
Onlangs zijn de Technische en Juridische ABC opnieuw in boekvorm uitgebracht. Beide handboeken zijn vanwege hun praktische insteek en goede toegankelijkheid enthousiast ontvangen.
lees meer
Woningborg introduceert de Energie Prestatiegarantie Nieuwbouw
Woningborg voegt op korte termijn een nieuw product toe aan haar services: de Energie Prestatiegarantie Nieuwbouw. Het product wordt nu reeds in pilot fase aangeboden. Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u contact opnemen met Kees Hootsen op nummer 06 10 28 49 30.
Lees meer
Energielabel Nieuwbouwwoningen
Vanaf 1 januari 2015 bent u als ondernemer verplicht bij oplevering van een nieuwbouwwoning een definitief energielabel aan te leveren. Veel ondernemers vinden dat lastig en ondervinden moeilijkheden bij het aanleveren van dit definitieve energielabel. Als het label ontbreekt bij oplevering wordt dit vaak als opleverpunt opgenomen. Dat moet natuurlijk voorkomen worden. Woningborg Advies heeft daarom een extra dienst voor u ontwikkeld.
Lees meer
 
Kwaliteitsborging
Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. (WTT) is in 2015 opgericht als nieuw onderdeel binnen de Woningborg groep (zie organisatiestructuur). WTT is vooruitlopend op de wetswijzigingen rondom de stelselherziening binnen de bouw opgericht van waaruit de service Kwaliteitsborging geleverd zal worden aan ingeschreven ondernemingen van Woningborg. In een separate nieuwsbrief vanuit Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. zullen wij u hierover op korte termijn nader informeren.
Lees meer
 
Woningborg groep
- Wat doen we
- Nieuws
- Vacatures
- Neem contact met mij op
Contact
Tielweg 24 | 2803 PK Gouda
Postbus 805 | 2800 AV GOUDA
T.: 0182 580004
E.: info@woningborggroep.nl
Volg ons op:
Wilt u deze mail niet meer ontvangen, klik hier om u af te melden.