Indien deze mail niet goed leesbaar is, klik hier
Voorwoord
In deze editie van de Woningborg groep Nieuwsbrief bieden wij u weer een aantal actuele praktische artikelen aan.
Lees meer
Invoering nieuwe Woningborg Garantie- en waarborgregeling Transformatie
Nieuwe regeling per 1 januari 2017
Net als de nieuwbouwregeling is ook onze transformatieregeling geactualiseerd. Vanaf 1 januari 2017 zal de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Transformatie 2017 met bijbehorende Bijlage A (versie 01-01-2017) van toepassing worden op transformatieplannen die op of na 1 januari worden aangemeld.
Lees meer

Woningborg introduceert de Energie Prestatie Garantie
Woningborg voegt per 1 januari a.s. een nieuw product toe aan haar services: de Energie Prestatie Garantie voor nieuwbouwwoningen (zie bijgevoegde documenten). Het product werd al enige tijd in een pilotfase aangeboden. Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u contact opnemen met Kees Hootsen op nummer 06 10 28 49 30.
Lees meer
Woningborg aanwezig op BouwBeurs 2017
Van 6 tot en met 10 februari 2017 vindt de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar zal de Woningborg groep aanwezig zijn met een eigen stand.
Lees meer
Regeling verwarmings-/koelinstallaties woningen/appartementen
In de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2016 zijn in Bijlage A
ruimtetemperaturen vermeld welke onder bepaalde voorwaarden gegarandeerd worden.
Hoe deze behaald kunnen worden is in wezen sterk afhankelijk van het ontwerp van het verwarmingssysteem waarbij de benodigde capaciteit voornamelijk wordt bepaald door de variabelen in de warmte-verliesberekening.
Lees meer
Vloerverwarming
Met grote regelmaat worden klachten gemeld met betrekking tot het niet goed functioneren van de vloerverwarming. De temperatuur blijkt in diverse vertrekken achter te blijven, waardoor geen comfortabele situatie wordt bereikt.
Lees meer
Moment afgifte Woningborg-certificaat
De laatste tijd worden wij regelmatig door kopers, geldverstrekkers en tussenpersonen benaderd met de vraag wanneer het Woningborg-certificaat wordt afgegeven.
Lees meer
Woningborg-certificaten  ten gunste van de ontwikkelaar
Als u als aannemer in opdracht van een ontwikkelaar een woningbouwproject bouwt, moet u in de meeste gevallen een bankgarantie aan de ontwikkelaar verstrekken.
Lees meer
Woningborg en het wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor het bouwen
Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. is in 2015 opgericht binnen de Woningborg groep vooruitlopend op de verwachte invoering van de wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).
Lees meer
Woningborg Groep
- Wat doen we
- Nieuws
- Vacatures
- Neem contact met mij op
Contact
Tielweg 24 | 2803 PK Gouda
Postbus 805 | 2800 AV GOUDA
T.: 0182 580004
E.: info@woningborggroep.nl
Volg ons op:
Wilt u deze mail niet meer ontvangen, klik hier om u af te melden.