Indien deze mail niet goed leesbaar is, klik hier
Voorwoord
Hoe zien de actuele ontwikkelingen van de nieuwbouw woningmarkt, uitgedrukt in Woningborg-cijfers er uit?
Lees meer
Private Kwaliteitsborging
De wet op de kwaliteitsborging in de bouw (wKB) is inmiddels aangenomen door de Tweede Kamer en ligt nu ter beoordeling voor aan de Eerste Kamer. Wij verwachten dat ook de Eerste Kamer deze wet zal aannemen. 
Lees meer
 
Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (privaatrechtelijk deel)
Op 21 februari jl. heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel “Kwaliteitsborging voor het bouwen” aangenomen en ligt deze thans ter behandeling voor bij de Eerste Kamer. Als alles daar goed en volgens planning verloopt, treedt het wetsvoorstel op 1 januari 2018 in werking.
Lees meer
Gebruikersinfo's verwarmings-/koelinstallaties
info's Downloaden
Garantie op de PVC vloer
Valt schade aan een pvc-vloerafwerking onder garantie? In dit artikel wordt deze probleemstelling besproken en worden er  adviezen gegeven.
Lees meer
Particulier eigendom / particulier opdrachtgeverschap
Woningborg krijgt regelmatig vragen, van zowel bouwondernemers als van particuliere opdrachtgevers, over de voorwaarden van het toepassen van het particulier opdrachtgeverschap conform Bouwbesluit artikel 1.12a.
Lees meer
Casco-levering
De vraag naar levering van gehele of gedeeltelijke casco woningen en appartementen is de laatste tijd toegenomen. Bij Woningborg komen daarover tal van vragen binnen van kopers en ondernemers. Het cruciale item daarbij is steeds weer: aan welke eisen dient een casco-levering te voldoen?
Lees meer
Wanneer moet u de jaarrekening 2016 deponeren?
Gezien de aanpassing van de maximale deponeringstermijn met ingang van boekjaar 2016, leest u onderstaand nog even de wettelijke 'spelregels' met betrekking tot opmaken, vaststellen en deponeren van de jaarrekening.
Lees meer
Bestuurders aansprakelijk gesteld voor € 6 miljoen
Het belang van een tijdige en correcte deponering kan haast niet genoeg worden benadrukt, zoals ook weer blijkt uit een uitspraak van de Hoge Raad van 11 november 2016, waarbij de Hoge Raad diverse uitspraken van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in stand laat.
Lees meer
Planaanmelding Kavelbouw
Op onze website is een specifiek deel bedoeld voor de planaanmeldingen van kavelwoningen.
lees meer
 
Insturen opleveringen
U staat er waarschijnlijk niet bij stil maar het direct insturen van opleveringen zorgt ervoor dat wij certificaten kunnen blijven afgeven voor uw onderneming. Waarom is dit zo?
lees meer
 
Sneller verwerken van planaanmeldingen
Voor u is het natuurlijk belangrijk dat een planaanmelding snel door ons wordt verwerkt. Des te eerder kunt u de contracten met de kopers tekenen en starten met de bouw.
lees meer
Woningborg Groep
- Wat doen we
- Nieuws
- Vacatures
- Neem contact met mij op
Contact
Tielweg 24 | 2803 PK Gouda
Postbus 805 | 2800 AV GOUDA
T.: 0182 580004
E.: info@woningborggroep.nl
Volg ons op:
Wilt u deze mail niet meer ontvangen, klik hier om u af te melden.